Onze  Luna

 Raisdoodles Luna

Onze Luna komt helemaal uit het Verenigd Koninkrijk vandaan. We hebben best lang gezocht, maar waren wel gelijk helemaal verkocht toen we haar zagen!  Ze heeft een prachtige, fleece vacht die als een toverballetje soms rood dan weer karamel kleurt. Ze vindt lange wandelingen heerlijk maar kan net zo goed lekker chill-axen met ons gezinnetje. Knuffelen vindt ze heerlijk, net als balletjes vangen en terugbrengen. Het is een slimme meid die heel wat commando’s begrijpt en dol is op zoekspelletjes. Maar ’t is vooral een ontzettend lief dotje dat we echt niet meer zouden willen missen! 

Het was de bedoeling dat we met Luna enkele nestjes zouden krijgen…

 Luna’s testresulaten

Helaas is Luna niet vlekkeloos door de testronde gekomen. 

Gelukkig heeft dat voor haar gezondheid geen gevolgen maar we hebben er wel door besloten om haar niet in te zetten voor de fok. We vinden het heel erg belangrijk om te fokken met zo gezond mogelijke ouders en staan achter onze waarden.

We hebben nog een reutje die volop aan het groeien is en plannen er nog een derde doodle bij te nemen in de toekomst. Dus de droom is er nog, maar puppies zullen er in de eerste  1-2 jaren niet komen jammer genoeg…

 

Ondanks het feit dat wij slechts heel af en toe een nestje zullen hebben, vinden we het belangrijk te fokken volgens de regels van de kunst. Daarom zijn wij lid van de  WALA (Worldwide Australian Labradoodle Association) en fokken wij ook volgens hun strenge gezondheidsvereisten.

WALA ondersteunt daarnaast elke fokker met kwalitatieve informatie en links en beschikt bovendien over een enorme database met uitgebreide (gezondheids)informatie over elke goedgekeurde hond.

Wij hebben in 2021 of ’22 geen nestjes.